I'M A BOHO GIRL


Θεωρώ ότι, το boho είναι το μοναδικό look που χαρακτηρίζει τόσο πολύ το άτομο που το υιοθετεί, ίσως γι' αυτό το λόγο να είναι και τόσο "δύσκολο" για μερικές γυναίκες.

Καταρχήν, το boho είναι κατά κάποιο τρόπο ένα είδος νοοτροπίας. Ταυτίζεται με ελευθεροσύνη και ηρεμία. Είναι ένα στυλ που διαμορφώνεται  και διαμορφώνει. Τι σημαίνει αυτό; Σημαίνει ότι μία αυστηρή επαγγελματίας σίγουρα θα το ξανασκεφτεί να φορέσει ένα κοντό φόρεμα με μποέμ στοιχεία ή να βάψει τα μάτια της έντονα μπλε. 
Παρόλ' αυτά, μπορεί να υιοθετήσει κάποια στοιχεία που τις ταιριάζουν. 
Σίγουρα όμως, το boho ταιριάζει σε όλες τις γυναίκες, είτε είναι ψηλές είτε πιο κοντές, είτε λεπτές είτε πιο καμπυλωτές. Είναι θηλυκό, κομψό και εκφράζει το προσωπικό στυλ της κάθε γυναίκας αφού προέρχεται από τη μίξη πολλών διαφορετικών look μαζί, casual, hippie, ethnic, rock και vintage, αλλά και glam και girly.















Boho must

• Μία φούστα με boho prints κοντή ή μακριά, συνδυασμένη με ένα απλό λευκό φανελάκι και χαμηλές εσπαντρίγιες ή σανδάλια είναι μία από τις πιο κλασικές εκδοχές του look. Οι μπότες από μαλακό δέρμα για το χειμώνα ταιριάζουν απόλυτα στο στυλ.

• Επίσης ένα ανάλαφρο κοντό φόρεμα με μποέμ σχέδια αρκεί.

• Τα αξεσουάρ μπορούν επίσης να δώσουν μποέμ πινελιές στο ντύσιμο εύκολα. 
Μακριά κολιέ ή μαντίλια, ασημένια ή χρυσά βραχιόλια φορεμένα πολλά μαζί και μακριά σκουλαρίκια θα μεταμορφώσουν ένα απλό ντύσιμο και θα του δώσουν τη boho διάθεση που θέλεις.

• Η τσάντα είναι επίσης ένα αξεσουάρ που μπορεί να συμπληρώσει τέλεια το συνολικό boho look. Οι υφασμάτινες τσάντες κι αυτές από μαλακό δέρμα είναι ό,τι πρέπει για το συγκεκριμένο στυλ.


• Συνδύασε ένα άνετο top με ethnic σχέδια με ένα τζιν παντελόνι και δερμάτινα σανδάλια. Για μια πιο μοντέρνα εκδοχή του στυλ αντικατέστησε το παντελόνι με σορτσάκι.









Μαλλιά

Επιμελώς ατημέλητα! Κάτω ή πιασμένα σε ελαφρό κότσο, σπαστά ή ίσια. Hair bands για τις πιο φανατικές, γαλλική ή ψαροκόκαλο για τις πιο "συντηρητικές".

























                                                                                                   


1 comment:

Back to Top