MEMEME COSMETICS


Τα Mememe Cosmetics τα ανακάλυψα την περασμένη άνοιξη από το online κατάστημα makemeup.gr


Για να μην υπάρξουν παρεξηγήσεις, από τώρα θα πω ότι ο λόγος που αναφέρω το συγκεκριμένο online κατάστημα στο review είναι επειδή πιστεύω ακράδαντα πως υπερέχει πολλών. Να τονίσω κάπου εδώ επίσης, ότι δεν μου έχουν στείλει ποτέ δωρεάν προϊόντα (γιατί μπορεί κάποιες από εσάς να σκεφτείτε ότι αυτός τελικά είναι και ο λόγος που την αναφέρω) και ποτέ δεν είχα ιδιαίτερη μεταχείρηση.
Οι άνθρωποι που εργάζονται εκεί είναι απλά εξαιρετικοί επαγγελματιές, ευγενικοί και αν ποτέ δημιουργηθεί κάποιο πρόβλημα στην παραγγελίας σου, δεν υπάρχει περίπτωση να μην το λύσουν. Αξίζει λοιπόν, νομίζω τον κόπο, να την αναφέρω ως παράδειγμα προς μίμηση.

Και συνεχίζουμε στο review!
H Mememe είναι αγγλική εταιρία καλλυντικών, με πολύ καλά προϊόντα και πολύ οικονομικά. Εγώ έχω ξεχωρίσει τα αγαπημένα μου και σου τα παρουσιάζω.


Blush me! pink



Ένα ρουζ που είναι από τα αγαπημένα μου ever. Είναι φυσικό και δίνει αυτό χρώμα της υγείας στα μάγουλα. Πουδρένιο, απλώνει πολύ καλά και μυρίζει καθαριότητα. Απλά το λατρεύω.



Blush me! bronze



Δεν ξέρω τι να πρωτοπώ για αυτό το χρώμα. Είναι ιριδίζον μπρονζέ (τέλειο δηλαδή για το καλοκαίρι), υπέροχο και για τα μάγουλα αλλά και για τα βλέφαρα ως σκιά που το χρησιμοποιώ εγώ.
Όπως και να το χρησιμοποιήσεις, είναι σταθερό και δεν πάει πουθενά.

Swatches





Liquid highlighters: Beat the blues






Pearl Pink 



Highlighter σε υγρή μορφή, σε χρώμα περλέ ροζ. Τοποθετώντας το στα μάγουλα αφήνει -μόλις στεγνώσει- την πιο φυσική λάμψη που υπάρχει. Είναι σχεδόν αόρατο.



Oyster Gold


Επίσης υγρής μορφής highlighter, σε χρώμα ροζ-χρυσό. Το ότι χρυσίζει δεν σημαίνει ότι είναι έντονο. Αντιθέτως, δίνει και αυτό μία φυσική λάμψη η οποία όμως έχει πιο καφέ τόνους.


Αρνητικά: Και τα δύο φεύγουν σχετικά εύκολα.


Cherub's Blush Cheek & Lip Tint


Όπως βλέπεις, εκτός ότι ότι το μπουκαλάκι είναι στα τελευταία του, έχει περάσει και τα πάνδεινα! Πραγματικά το έχω λατρέψει! Είναι ένα προϊόν για τα μάγουλα και τα χείλη, που όταν το απλώσεις και στεγνώσει, δεν φεύγει ΠΟΤΕ! 
Είναι σαν νερό και όταν ακουμπήσει οπουδήποτε βάφει. Αυτό ίσως να είναι και το μόνο του αρνητικό. Αν το τοποθετήσεις στα μάγουλα δίνει ένα κόκκινο χρώμα σαν να έχεις τρέξει και στα χείλη σαν να τα έχεις δαγκώσει. Love it!


Dew Pots: Rich Colour Eye Defining Cream


Tα pots της Mememe, είναι βάσεις για σκιά σε διάφορες αποχρώσεις. Εγώ λατρεύω την απόχρωση coral blossom 9, η οποία είναι μία ελαφριά ροζ ιριδίζουσα, που δίνει φως σε όλο το βλέφαρο και κρατάει και το μακιγιάζ των ματιών σταθερό για πολλές ώρες χωρίς να κάνει τις γνωστές γραμμές.



Χρειάζεσαι απειροελάχιστη ποσότητα και το αποτέλεσμα για ακόμη μία φορά, πολύ φυσικό.


Ruby Rich red lipstick #06



Και εννοείται πως για το τέλος άφησα κραγιόν. Το ruby rich είναι από τα πιο όμορφα, αρχοντικά και κομψά κόκκινα κραγιόν που μπορείς να βρεις στην αγορά. 
Δεν θα έλεγα ότι είναι πολύ σταθερό αλλά το χρώμα του τα ξεπερνά όλα! Είναι ένα κόκκινο - κερασί με μπλε υποτόνους και θέλει αψεγάδιαστη επιδερμίδα για να δείξει όμορφο όπως βέβαια ισχύει για όλα τα κόκκινα κραγιόν.




                                                                                       


1 comment:

  1. ειναι ολα τελεια!!! το ρουζακι το εχω και εγω φιλια!!!

    ReplyDelete

Back to Top