ANGE OU DEMON?


Για αρχή να αναφέρω ότι, το "ange ou demon" είναι ένα από τα πιο γνωστά αρώματα της εταιρίας, το οποίο και αγαπώ. Πρωτοκυκλοφόρησε το 2006 και έγινε ένα από τα κλασικά "κοσμήματα" της Givenchy.



Το όνομα του αρώματος "ange ou demon" (άγγελος ή δαίμονας), βασίζεται στο σύμπλεγμα "αθώων" και "δαιμονικών" συστατικών όπως, το μανταρίνι, το κύμινο, το σαφράν, το "αθώο" κρίνο, την ερωτική ορχιδέα και το εξωτικό ylang-ylang.
Οι σχεδιαστές της εταιρίας λοιπόν, κυκλοφόρησαν πρόσφατα το περιορισμένης έκδοσης "ange ou demon" diamond dust solid perfume, μία παλέτα που συμπεριλαμβάνει μία ιριδίζουσα κρέμα για το σώμα καλά εμποτισμένη με το άρωμα "ange ou demon" και ένα υπέροχο πινέλο για την εφαρμογή του προϊόντος.


Η συσκευασία μαύρη και κομψή, με τα χαρακτηριστικά διαμάντια του αρώματος ζωγραφισμένα περίτεχνα στην εξωτερική πλευρά του καπακιού έρχεται στα 7.5 gr. 
Αρκετή ποσότητα αν αναλογιστούμε ότι πρόκειται για κρέμα/τζελ.




Είναι στερεής μορφής με έντονα διαμαντένια γκλίτερ -ενώ στεγνώνει και δεν κολλάει-, ότι πρέπει για εφαρμογή στο ντεκολτέ ή στους ώμους, φορώντας ένα cocktail φόρεμα τις ζεστές νύχτες του καλοκαιριού.





Αν και μπορεί να σου φανεί έντονο εφαρμοσμένο μόνο στο δάχτυλό σου, όταν το τοποθετείς στο δέρμα (βέβαια πρέπει να προσέξεις την ποσότητα) απλώνεται και "αγκαλιάζει", χαρίζοντας ένα μοναδικό εφέ.






Η παλέτα συμπεριλαμβάνει και ένα χρηστικό πινέλο της εταιρίας, με τεχνητή τρίχα για να μην απορροφά πολύ προϊόν.




Όμορφο και κομψό, έρχεται σε υφασμάτινη θήκη.

Πού θα το βρεις και πόσο κοστίζει

Το "ange ou demon" diamond dust solid perfume, θεωρώ ότι μπορείς να το βρεις σε όλα τα μεγάλα καταστήματα. Εγώ το προμηθεύτηκα από τα Νοtos Galleries, πριν ένα μήνα που υπήρχαν ακόμα εκπτώσεις, στην τιμή των 18 ευρώ. Η αρχική του τιμή είναι περίπου στα 50-60 Ε.

Του δίνω ένα πολυτελές yay!


                                                                                                               



5 comments:

  1. δηλαδη αυτο το βαζεις και λαμποκοπας??χαχα..νομιζω το ειχα μυρισει παλια αυτο το αρωμα..δεν μου αρεσει πανω μου αλλα μαρεσει να το μυριζω σε αλλους

    ReplyDelete
    Replies
    1. Επιτέλους κατάφερα και μπήκα!!! Παθαίνεις ότι παθαίνω εγώ με την poison... αλλά ναι λαμποκοπάς μόνο που η πόσοτητα παίζει ρόλο... γιατί αλλιώς καλώς ήρθες πάλι τρελό καρναβάλι!!!

      Delete
  2. δεν το ηξερα το προιον αυτο! αλλα φαίνεται πολύ καλό και λαμπεις και μυρίζεις!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Εντάξει είναι μία αγορά λίγο... too much... Απλά έτσι για το extravagant της υπόθεσης, είπα να το κάνω ένα review. Εντωμεταξύ σε καμία περίπτωση δεν θα το αγόραζα αν κόστιζε 50 ή 60 ευρώ. Ούτε καν αν είχε 20... Μυρίζει όμως θεικά και έχει μία λαμψη πάρα πολύ κομψή. :)

      Delete

Back to Top