WHAT'S NEW CD?


Rouge Dior Baume: Η νέα σειρά κραγιόν με το πρωτοποριακό Cristal Oil που θρέφει και ζωντανεύει το χρώμα των χειλιών σου.

Νέα σειρά από ενυδατικά κραγιόν αλλά όχι κάτι που έχεις ξαναδεί.
Τα Rouge Dior Baume, εμπεριέχουν ένα νέο σημαντικό έλαιο, το κρυσταλλικό (Cristal Oil), το οποίο εκτός ότι είναι φυσικής προέλευσης, είναι ένα συστατικό περιποίησης που χαρίζει -με την πρώτη εφαρμογή- έντονη αίσθηση απαλότητας και ενυδάτωσης.

Συνολικά, το μπουκέτο των Rouge Dior Baume αποτελείται από 14 αποχρώσεις, μια παλέτα σπάνιας ποικιλίας, που επιτρέπει σε όλες τις γυναίκες να δημιουργήσουν το δικό τους φυσικό couture.

Είτε πρόκειται για κοραλί, τριανταφυλλί ή έντονο ροζ, κάθε απόχρωση ακτινοβολεί με ένα υγιές, νεανικό αποτέλεσμα. Η διαφάνεια των χειλιών τονίζεται, δίνοντας την υγιή λάμψη μιας απολύτως σύγχρονης couture γοητείας.
Η υφή του Rouge Dior Baume είναι υπέροχα λεπτή και προσφέρει τέλειο κράτημα ενώ η σύνθεσή του είναι εξαιρετικά πλούσια σε συστατικά φυσικής προέλευσης για την περιποίηση χειλιών, δέκα φορές περισσότερα από ένα κλασικό κραγιόν




Και φυσικά ένα τόσο elegant προϊόν χρειάζεται μια ακόμα πιο elegant εκπροσώπηση… Με την επιβλητική ομορφιά και την λαμπερή προσωπικότητά της, η Natalie Portman είναι μια γυναίκα της εποχής της.  
Αυτή είναι και η νέα φιλοσοφία Rouge Dior Baume, την οποία η Natalie Portman ενσαρκώνει με τρόπο φυσικό και σαγηνευτικό.




                   
                                                                                                                      

No comments:

Post a Comment

Back to Top