AROMATHERAPY WITH VENTUS


With the power of nature

H εταιρία Ventus σου είναι σίγουρα γνωστή. Θα την έχεις πετύχει σε κάποιο όμορφο σταντ σε γνωστό πολυκατάστημα. Έχει αγαπηθεί πολύ τον τελευταίο καιρό, κι αυτό, επειδή είναι μία εταιρία διαφορετική. Δεν βρίσκεις κάθε μέρα ελληνικές εταιρίες που χρησιμοποιούν τα συστατικά του τόπου τους στα προϊόντα τους. Επίσης, η Ventus αποφεύγει όσο μπορεί τα τεχνητά συστατικά και και επικεντρώνεται στη Φύση και τις ιδιότητές της.
Η σειρά που αποτελείται από 35 προϊόντα για τα μαλλιά και το σώμα, σίγουρα θα σε ενθουσιάσει όχι μόνο σε ποικιλία αλλά και με τα  απίστευτα γλυκά και δροσιστικά αρώματα που διαθέτει καθώς και με τις πλούσιες και φιλικές προς το δέρμα υφές που έχει.
Εγώ, αυτόν το καιρό χρησιμοποιώ τα τρία παρακάτω προϊόντα για να έχω υγιή μαλλιά και ενυδατωμένο σώμα.


Hair treatments



Σαμπουάν: Υπέροχη, φρέσκια μυρωδιά ροδιού και σύκου. Ελαφρυά υφή, δεν βαραίνει καθόλου τα μαλλιά. Προστατεύει όντως τα βαμμένα μαλλιά (δεν το περίμενα από ένα οικονομικό προϊόν αυτό) και τους χαρίζει λάμψη με τη βοήθεια των εκχυλισμάτων που περιέχονται στη σύσταση.

Κρέμα μαλλιών:  Πρώτα πρέπει να σου πω ότι το να παραλείπεις την κρέμα μαλλιών είναι μεγάλο λάθος. Δεν την αντικαθιστάς με την εκάστοτε μάσκα που χρησιμοποιείς. Η κρέμα μαλλιών λοιπόν, πρέπει να χρησιμοποιείται μετά από κάθε λούσιμο, αφού ξεμπερδεύει και χαρίζει ελαστικότητα στα μαλλιά (αλλιώς σπάνε πολύ εύκολα).
Η συγκεκριμένη μαλακτική μαλλιών είναι ιδανική για για αφυδατωμένα μαλλιά σαν τα δικά μου. Ο συνδιασμός πρωτεϊνών σιταριού και μελιού -εκτός από την υπέροχη μυρωδιά- σου προσφέρουν λάμψη και όγκο στα μαλλιά. 



Body treatment 




Πρόκειται για ένα αφρόλουτρο κατάλληλο για ξηρά και αφυδατωμένα δέρματα. Το άρωμα του ροζ λωτού και του γιασεμιού θα σε συναρπάσουν, ενώ αν το χρησιμοποιήσεις πρωί θα σου χαρίσει το πιο όμορφο ξύπνημα.
Έχει φιλικό ph, δεν είναι λιπαρό, και λόγω του εκχυλίσματος γιασεμιού χαλαρώνει και καταπραϋνει τυχόν ερεθισμούς στο δέρμα.  
Απλά υπέροχο.

Details: 

  • Πλαστική συσκευασία, απλή (προσοχή στο χειρισμό και στο καπάκι).
  • Μεγάλη ποσότητα προϊόντος (250 ml).
  • Οικονομική σειρά, ιδανική για όλους.
  • Οι συσκευασίες ανακυκλώνονται.
  • Τα βρίσκεις σε γνωστά πολυκαταστήματα.


*** Πολύ σημαντικό είναι ότι κανένα από τα προϊόντα της Ventus δεν περιέχει parabens,
 σιλικόνη, ορυκτά έλαια και προπυλενογλυκόλη, ενώ η εταιρία δεν κάνει πειράματα στα ζώα.


Από μένα παίρνει ένα μεγάλο Yay!!!

                                                                                                             

4 comments:

  1. Την βλεπω συνεχεια αυτη την εταιρια τελευταια οντως. Εσυ ομως τα εξηγησες και παρουσιασες καλυτερα απο ολες
    Φιλια Μαρια

    ReplyDelete
    Replies
    1. Σε ευχαριστώ πολύ <3

      Delete
  2. Πράγματι είναι πολύ ωραία τα Ventus, έχουν πολύ καλή σχέση ποιότητας-τιμής

    ReplyDelete

Back to Top