WHAT'S NEW L' ARTISAN PARFUMER?




Τhe most beautiful rose...


...κλείστηκε μέσα σε ένα πανέμορφο μπουκαλάκι της L’Artisan Parfumeur.
Πρόκειται για το νέο άρωμα της εταιρίας με όνομα "Rose Privee" το οποίο είναι εμπλουτισμένο με τη μυρωδιά του Mayrose του πιο σπάνιου τραντάφυλλου στον κόσμο. Το Mayrose είναι ένα εξαιρετικό λουλούδι-έμβλημα της ενδοχώρας Grasse που είναι και το επίκεντρο της σύγχρονης αρωματοποιϊας.
Είναι εύθραυστο και πολύτιμο και ανθίζει μόνο το μήνα Μάιο, ένα χαρακτηριστικό που προδίδεται άλλωστε και από το όνομά του. Η ιδιαιτερότητα της άνθισής του είναι αυτή που το καθιστά και τόσο ακριβό, με αποτέλεσμα να χρησιμοποιείται από τους πιο επιλεκτικούς οίκους αρωμάτων.






Είναι λουλουδάτο, μοντέρνο, θηλυκό και πολύ ενδιαφέρον. 
Το Mayrose είναι σαφώς το κεντρικό συστατικό του Rose Privée – Eau de Parfum, αλλά η συνάντησή του με τις υπόλοιπες νότες του αρώματος είναι αυτή που κάνει το αποτέλεσμα εντυπωσιακό. 
Το γαρύφαλλο, η μανόλια και η πασχαλιά γυρνούν γύρω από τον βασιλικό, τα φύλλα βιολέτας και το πατσουλί, δίνοντας μια οσφρητική διάσταση στη ζεστή εικόνα του ήλιου της Νότιας Γαλλίας.
Αν θέλεις λοιπόν να κάνεις ένα ιδιαίτερο δώρο στον εαυτό σου, θα βρεις το Rose Privée στα καταστήματα Attica σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη στην τιμή των 120 E (100 ml).


                                                                                                              

No comments:

Post a Comment

Back to Top