THE TREADMILL BEAUTY



The right make up for the gym


Οι εποχές που πηγαίναμε στο γυμναστήριο φορώντας μόνο τα αθλητικά μας, έχουν περάσει ανεπιστρεπτί. Πλέον το γυμναστήριο είναι κάτι σαν το προαύλιο του σχολείου. Θα δεις γνωστούς, φίλους, την πανέμορφη ψηλή από το Γ1 που την πέφτει στον Κώστα από την ομάδα ποδοσφαίρου. 
Είναι το hotspot της περιοχής σου. Το μέρος που πας μεν να φτιάξεις σώμα αλλά θα δεις και όλες τις γνωριμίες που έχεις κάνει την τελευταία 5ετία. Ε, το σκέφτεσαι λίγο παραπάνω λοιπόν το πώς θα πας. Μην κοροϊδευόμαστε και μεταξύ μας. Πάντού υπάρχει ένας "Κωστάκης".
Βέβαια, υπάρχουν και κανόνες. Και αυτούς θα συζητήσουμε σήμερα, καθώς και ποια προϊόντα είναι κατάλληλα να χρησιμοποιείς όταν ασκείσαι. Γιατί, αν μη τι άλλο, η γυμναστική αυτή καθαυτή, προσφέρει υπέροχο και υγιές δέρμα που δε χρειάζεται να βαραίνεις.
Αυτό που χρειάζεσαι είναι τα σωστά προϊόντα που θα αναδείξουν -ελαφρώς- τα ήδη όμορφα χαρακτηριστικά σου ακόμα και όταν βρίσκεσαι κάτω από τη μπάρα.


Καθαρισμός προσώπου

The Body Shop Tea Tree Skin Clearing Facial Wash

Το να καθαρίσεις το πρόσωπό σου από πριν είναι εξαιρετικά σημαντικό, αφού κατά τη διάρκεια της άσκησης λόγω της εφίδρωσης χάνεις αρκετό νερό που μπλέκεται με τους ρύπους του δέρματος. Αν συνήθως η εφίδρωση του προσώπου σού δημιουργεί ακμή, το ιδανικό για σένα είναι ένα καθαριστικό που να εμπεριέχει tea tree.
Aπό τα πιο γνωστά και θαυματουργά είναι το Tea Tree Skin Clearing Facial Wash από την The Body Shop. 
Βρες το εδώ


Κάλυψη

Laura Mercier Tinted Moisturizer 

Αν χρειάζεσαι ελάχιστη κάλυψη, δοκίμασε μία ενυδατική με χρώμα και λάμψη, όπως την Tinted Moisturizer της Laura Mercier. Είναι εξαιρετική και τη χρησιμοποιούν πολλές γνωστές γυμνάστηριες του Instagram (αν αυτό βέβαια σου λέει κάτι). Προσωπικά θα σε συμβούλευα να δοκιμάσεις αυτή που είναι oil free για να αναπνέει το δέρμα σου και να μη βγάλεις σπυράκια.
Θα την βρεις εδώ


Χρώμα στα μάγουλα

Lavera So Fresh Mineral Rouge Powder

Δώσε λίγο χρώμα στα ζυγωματικά σου με ένα ρουζ σε μορφή πούδρας (μην το παρακάνεις όμως γιατί θα κοκκινήσεις ούτως ή άλλως από την άσκηση).
Χρειάζεσαι ένα προϊόν που να περιέχει στη φόρμουλά του φυσικά ορυκτά όπως το zinc oxide και titanium dioxide ώστε να αφήνει τους πόρους να αναπνεύουν και να μην δημιουργήσεις ακμή.
Iδανικό είναι το So Fresh Mineral Rouge Powder της Lavera.
Θα το βρεις εδώ  



Χρώμα στις βλεφαρίδες 

La Roche Posay Mascara Waterproof Noir 

Eννοείται ότι θα χρησιμοποιήσεις μία αδιάβροχη μάσκαρα. Καμία δε θέλει να τρέχουν μαύρα ποτάμια από τα μάτια της όταν γυμνάζεται. Χρειάζεσαι μία μάσκαρα λοιπόν που να δημιουργεί όμορφες βλεφαρίδες, μακριές και πλούσιες. Μία από τις αγαπημένες μου αυτόν τον καιρό είναι η Mascara Waterproof Noir από την La Roche Posay. 
Θα την βρεις εδώ 


Χρώμα στα χείλη 



Aden Lips & Cheeks Tint 

Σου μίλησα γι' αυτό το θαυματουργό tint σε προηγούμενο post (δες εδώ) και το συμπεριέλαβα στην αγαπημένη μου πεντάδα προϊόντων που χρησιμοποιώ ευλαβικά το τελευταίο διάστημα. Τι κάνει; Αφήνει ένα απαλό στρώμα χρώματος στα χείλη σου και ξεχνάς ότι το φοράς. Ιδανικό για το γυμναστήριο.
Θα το βρεις εδώ



Kαι είσαι έτοιμη! 

No comments:

Post a Comment

Back to Top