A TEST ON TESTERS



Perfume, is the most intense form of memory



Σήμερα γράφω για έναν από τους αγαπημένους τομείς του beauty. Ανέκαθεν, είχα μία αγάπη στις μυρωδιές. Συνδέω μνήμες, γεύσεις, αισθήματα. Εξού, ότι δε μπορώ να φορέσω το ίδιο άρωμα πάνω από μία χρονικές περιόδους. 
Η συλλογή μου μεγάλη και η αγοραστική μου μανία ακόμα μεγαλύτερη. 
Τι γίνεται όμως, όταν το κόστος ενός αρώματος πολλές φορές είναι αποτρεπτικό; Τι γίνεται όταν σε "καλεί" σαν σειρήνα, το γειτονικό μαγαζάκι με αρώματα "τύπου" να το επισκεφθείς, να βγάλεις το άχτι σου και να ξεγελάσεις τον εαυτό σου; Πού δε ξέρεις με τι έχουν φτιάξει το άρωμα; Που αν ξαφνικά αρχίζεις να αλλάζεις δέρμα, δε θα ξέρεις ποιον να πρωτοβρίσεις;

Τι γίνεται; Έρχομαι εγώ και σου λέω ότι υπάρχει ένα ολόκληρο site με αρώματα Tester.
Τί είναι τα αρώματα Tester; Είναι αυτά με τα οποία σε αρωματίζουν οι πωλήτριες των πολυκαταστημάτων. Τι διαφορά έχουν με τα "κανονικά"; Η μόνη διαφορά βρίσκεται στη χάρτινη συσκευασία. Και γιατί σου τα λέω όλα αυτά; Επειδή έχουν τη μισή τιμή από την κανονική.


Burberry My Burberry 


Tο site StarAromata.com είναι από τα λίγα ασφαλή και εγκεκριμένα eshops που προμηθεύουν γνήσια αρώματα Τester. Παρήγγειλα το My Burberry από τον οίκο Burberry και το διαχρονικά αγαπημένο μου L'Eau D'Issey από Issey Miyake. Τα αρώματα ήρθαν άψογα σφραγισμένα, σε απλή χάρτινη συσκευασία, ενώ στο μπουκάλι υπήρχε το αυτοκόλλητο Tester. 


Issey Miyake L'eau D'issey 


Ερευνώντας και μαθαίνοντας

Εννοείται ότι έκανα την έρευνά μου. Έμαθα λοιπόν ότι, οι οίκοι αρωμάτων, εξαρχής δημιουργούν παρτίδες με προορισμό να γίνουν απλά Tester. Δεν επενδύουν δηλαδή στο κουτί παρά μόνο στο άρωμα και τη συσκευασία αυτού. Eπίσης, η εξωτερική συσκευασία του εκάστοτε αρώματος ανεβάζει την τιμή του προϊόντος κατά πολύ. Θα μου πεις, ναι το ήξερες. Αλλά... στα αρώματα ειδικά ανεβαίνει κατά 100%. Γι' αυτό το λόγο λοιπόν, οι τιμές πολλές φορές είναι απαγορευτικές. 
Υποθέτω ότι είναι καλύτερο να αγοράσεις το άρωμα χωρίς τη χάρτινη συσκευασία του (που στο τέλος την πετάς κιόλας) παρά να προμηθευτείς κάτι που δε γνωρίζεις με τι έχει παραχθεί.
Στο συγκεκριμένο eshop θα βρεις μία τεράστια γκάμα γυναικείων και ανδρικών αρωμάτων, συνοδευόμενα με χαρτί γνησιότητας.

Βρες το eshop εδώ
Θέσε τις απορίες σου και ρώτησέ τους εδώ


No comments:

Post a Comment

Back to Top