LAURA MERCIER: VELOUR EXTREME MATTE LIPSTICK


Velour Extreme Matte Lipstick



H απογείωση των Ματ! 

Η έμπνευση της Γαλλίδας ζωγράφου και Make Up Artist, Laura Mercier, πάντα ξεχωρίζει.
Αυτή τη φορά, παρουσίασε στο κοινό την Velour Extreme Matte Lipstick, μία σειρά από σαγηνευτικά ultra-matte κραγιόν που εφαρμόζονται άψογα στα χείλη και χαρίζουν την ένταση σε συνδυασμό με το ματ αποτέλεσμα που πάντα επιθυμούσες.




Αυτό που πρωτίστως με εντυπωσίασε, είναι η υφή που αφήνουν τα κραγιόν στα χείλη. Απλώνονται σα πούδρα και στη συνέχεια μόλις στεγνώσουν γίνονται λίγο πιο "σκληρά". 
Αν και δεν είναι kissproof -κοινώς ανεξίτηλα- τα προτιμώ διότι δε βαραίνουν ή "τραβούν" τα χείλη ενώ οι ενυδατικοί παράγοντες που έχουν χρησιμοποιηθεί δημιουργούν το υπέρτατο ματ αποτέλεσμα που δε στεγνώνει και δε "σπάει" με τίποτα. 
Οι αντιαισθητικές γραμμές, τα βαριά χρώματα που δεν αφαιρούνται ούτε με καλό ντεμακιγιάζ και κατ επέκταση, τα αφυδατωμένα χείλη, δεν ήταν ποτέ στους στόχους της Laura Mercier. 






Στην κατοχή  μου έχω το Queen, ένα berry χρώμα, το οποίο αν και ούσα πλέον καστανόξανθη, μου ταιριάζει και το Fire, ένα φλογερό κόκκινο με έντονους πορτοκαλί υποτόνους.
Η διάρκειά τους είναι άψογη, παραμένουν στα χείλη για αρκετές ώρες κι αυτό οφείλεται στις έντονες χρωστικές (pigmentation). Mία στρώση αρκεί να αποκαλυφθεί το ακριβές χρώμα.
Επιπλέον ο έλεγχος στην εφαρμογή είναι εντυπωσιακός. Σίγουρα θα σκεφτείς ότι ένα τόσο έντονο αποτέλεσμα χρειάζεται σίγουρα και περίγραμμα από lipliner.
Ακόμα και αυτό το έχουν προβλέψει, αφού εκτός από τη λεπτή στρογγυλεμένη μύτη, το κραγιόν διαθέτει ειδική "ξύστρα" στη βάση του (εκεί δηλαδή που φαίνεται το χρώμα του εκάστοτε κραγιόν) και διατηρεί τη μύτη στο ιδανικό σχήμα για σένα.
Δες και τα swatches και διάλεξε την απόχρωση που σου ταιριάζει:



Velour Extreme Matte Lipstick
Swatches




Η σειρά διαθέτει 24 αποχρώσεις και θα τη βρεις -όπως και όλα τα προϊόντα της αγαπημένης Laura Mercier, στα πολυκαταστήματα attica καθώς και στο eshop του attica το atticabeauty.gr 




4 comments:

  1. Πολύ ωραία φαίνονται, ειδικά μερικές αποχρώσεις. Ξετρελάθηκα με το μωβ! Εγώ βέβαια τα προτιμάω ανεξίτηλα γιατί συνήθως στην πρώτη μία ώρα τα έχω φάει και δε θυμάμαι ποτέ να ξαναβάλω όταν είμαι έξω αλλά μία δοκιμή την αξίζουν απο την παρουσίαση σου.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Και οι 24 είναι φανταστικές αποχρώσεις. Προσωπικά τρελάθηκα με την cool και την Stylin, δύο πορτοκαλί- καφέ αποχρώσεις.
      Ναι, αξίζουν τη δοκιμή, σίγουρα :)

      Delete
  2. Πολύ ωραιο. Εμενα μου αρεσαν οι φυσικες αποχρωσεις και οι καφε. Πολυ ωραια παρουσιαση.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Χαίρομαι που σου άρεσε <3

      Delete

Back to Top